Imprimir

La botiga MHW Bike obre la seva primera botiga a Espanya a Parets

Redacció | 22 de de març de 2017

El disseny de la nova botiga
El disseny de la nova botiga

El projecte respon a la voluntat d'expansió del negoci i la gran demanda en aquest punt d'Europa

El comerç online MHW Bike, que té un local físic a Alemanya, ha escollit Parets del Vallès com a primera població espanyola per a obrir una botiga física. La marca, que està realitzant un procés d'expansió internacional per tota Europa, ha escollit Espanya a causa del gran nombre de compradors online que visiten cada dia la seva web procedent del país. A Parets, la botiga estarà situada a la zona Iveco i comptarà amb una gran exposició de bicicletes i complements, així com un espai que servirà com a punt de recollida de compres realitzades a la pàgina web.

MHW Bike va començar la seva activitat comercial amb una botiga física a Alemanya i, més tard, va obrir una pàgina web on ven productes de ciclisme per tot el món, especialment a Europa. Gràcies a la gran demanda del públic espanyol, la marca obrirà la seva segona botiga física a Parets del Vallès en els pròxims mesos, sobre l'abril o el maig segons informen des de la mateixa empresa.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/botiga-mhw-bike-obre-seva-primera-botiga-espanya-parets/20170322135552000796.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO