Imprimir

Bodas.net premia dos restaurants de Sant Fost com els millors d’Espanya organitzant banquets de casament

Josep Lluís Boned | 11 de de juliol de 2019

Bodas.net, portal de casaments pertanyent a TheKnot WorldWide, grup líder a nivell mundial al sector dels casaments, acaba de presentar els guanyadors de la 5ª edició dels Golden Wedding Awards, considerat el premi més prestigiós del món dels casaments. En total s’han concedit 22 guardons en 18 categories diferents.

Entre els noms dels guanyadors d’aquesta edició trobem a “Mas Llombart” y “El Celler de Can Torrens”, a la categoria de banquets, tots dos espais de la localitat de Sant Fost de Campsentelles i que ja varen aconseguir el premi en anteriors edicions.  El tercer espai d’aquesta categoria es el Restaurant Miravalle de Madrid. Els dos restaurants vallesans són dels quatre empreses o professionals de la província de Barcelona que formen part dels 22 guanyadors.

En l’edició d’aquest any, han participat més de 45.000 empreses registrades al portal (3.000 més que a l’edició anterior), y tenint en compte les recomanacions i opinions dels nuvis que ja han gaudit dels seus serveis, se’ls reconeix com els millors professionals del país a la seva categoria del 2019. Aquest guardó els distingeix com els proveïdors amb el millor servei als nuvis i, també, suposa una gran ajuda per a totes aquelles parelles que estan organitzant la seva boda i no saben per on començar a escollir als seus futurs proveïdors.

Els Golden Wedding Awards premien, per tant, a les empreses Top del sector nupcial. Els millors per a cadascuna de les divuit categories que estan contemplades dins el portal. Això significa que si volguéssim organitzar un casament amb els proveïdors més recomanats per totes les parelles que es van casar l’últim any, hauríem de comptar amb professionals de tota la península. Concretament, aquest any els premis s’han atorgat a professionals d’11 províncies diferents, dels quals, com ja hem vist, 4 són de Barcelona.

“Les opinions de les parelles és Or en Bodas.net. Treballem per a que les parelles arribin al dia del casament el més tranquils possibles i som conscients que aquests premis suposen una garantia per a qui es troba buscant proveïdors pel seu gran dia” – comenta Nina Pérez, CEO de Bodas.net – “Aquest reconeixement, a més, té un gran valor per a les empreses, ja que són les parelles que ja han gaudit dels seus serveis qui s’ho assigna i les identifica com a professionals especialitzats i compromesos amb el món nupcial”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/bodas-net-premia-restaurants-sant-fost-com-els-millors-d-espanya-organitzant-banquets-casament/20190711162751033333.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO