Imprimir

Bionia Ecomollet, la drogueria a granel es trasllada a la Rambla Balmes

Redacció | 19 de d’octubre de 2017

Bionia comercilialitza també consmetics naturals
Bionia comercilialitza també consmetics naturals

Rambla Balmes, 29 Tel. 93 570 71 17

Ara fa aproximadament un any va aixecar la persiana un negoci inèdit a la ciutat: una drogueria que oferia productes a granel, però també d'altres de l'àmbit de la higiene o el maquillatge amb garantia 100% natural, uns productes fins aquells moments difícils de trobar. Es tracta d’una botiga preocupada pel medi ambient i la salut i amb aquest projecte, ens expliquen, volen "posar el nostre granet de sorra per fomentar el reciclatge i conscienciar la població sobre els productes cosmètics que fem servir".
La persiana la van aixecar al carrer Gaietà Ventalló, però ara, dotze mesos després, han decidit traslladar-se a la Rambla Balmes, molt a prop de L'Escola Lestonnac un indret on la seva oferta guanya en visibilitat.
Els clients de Bionia EcoMollet poden comprar productes a granel com el sabó portant els seus propis recipients –el que fomenta el reciclatge- o utilitzar els que allà ofereixen que són de vidre i es poden emprar totes les vegades que es vulgui.
També tenen un ampli assortit de sabons, cremes, maquillatges i altres productes de bellesa ja envasats que no tenen res d'envejar en gamma a productes de caràcter industrial. Productes eficaços, naturals, saludables, sostenibles i que, a més a més, no són més cars que els convencionals.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/bionia-ecomollet-drogueria-granel-trasllada-rambla-balmes/20171019165428028595.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO