Imprimir

El Ball de Diables, l'Associació de Col·leccionistes, el Club Muntanyenc i el Club Bàsquet Morats i Torrats d’Honor

Redacció | 05 de d’agost de 2018

Els Torrats i Morats són protagonistes principals de la Festa Major de Mollet, però aquesta també és mèrit de moltes més entitats que hi participen en diferent mesura. En aquesta Festa Major s'han implicat un total de 26 entitats "La nostra festa major és sens dubte una de les més participatives de tota la comarca", afirmava Monràs per donar importància a aquesta gran implicació de la societat civil organitzada.

Aquesta participació de grups i entitats quedà especialment recollida en la concessió del Morat i Torrat d'honor. Aquest 2018 serà per a les entitats que estan d'aniversari: Ball de Diables (35 anys), Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca (25 anys), Club Bàsquet Mollet (75 anys) i Club Muntanyenc (75 anys).

Enguany, dintre d'aquest reconeixement, el got de la Festa Major serà vermell en honor a la colla del Ball de Diables

El passat mes d'abril l'entitat molletana del Ball de Diables va encetar un seguit d'actes pels seus 35 anys d'història amb una mona gegant elaborada per la pastisseria Prat. En total tancaran l'any amb una dotzena d'activitats commemoratives.
També el mes d'abril l'Associació de Col·leccionistes de Mollet va encetar amb un dinar popular aprofitant la celebració del mercadet que es fa el primer diumenge de cada mes, els actes dels seus 25 anys. En aquesta activitat es van recuperar unes postals antigues que es van repartir entre els assistents. Al llarg de tot l'any hi ha activitats emmarcades per celebrar aquest quart de segle.

El passat mes de juny el Club Muntanyenc va encetar els actes del seu 75è aniversari, encara que la majoria d'actes commemoratius es concentraran aquesta tardor. El 7 d'octubre, per exemple organitzen una pujada al Cim del Bastiments per canviar la placa que allà es va col·locar amb motiu del 50 aniversari.

Finalment el Club Bàsquet Mollet també va iniciar un extens programa d'activitats la passada primavera. A l'octubre també tindran lloc els actes centrals de la commemoració. Concretament l'11 d'octubre es farà un sopar institucional al Mercat Vell i s'inaugurarà una exposició commemorativa del Club al Centre Cultural La Marineta.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/ball-diables-lassociacio-col-leccionistes-club-muntanyenc-i-club-basquet-morats-i-torrats-d-honor/20180730114729031238.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO