Imprimir

Ara Mollet ERC MES vol negociar amb Mollet en Comú, Podem i Junts per Mollet per fer fora al PSC de l’alcaldia

RD | 27 de de maig de 2019

Josep Monràs, celebrant els 10 regidors
Josep Monràs, celebrant els 10 regidors

Tothom està d’acord amb qui ha guanyat les eleccions a Mollet, però no en qui ha de presidir el futur govern municipal. Aquest dilluns, Ara Mollet ERC MES, que amb 5.230 vots i sis regidors va ser la segona força més votada en unes municipals per primera vegada en l’etapa democràtica, ha felicitat al PSC com a força amb més vots i més regidors, però ha deixat oberta la possibilitat d’un canvi al capdavant de l’alcaldia.

Els republicans pensen que els resultats – el PSC amb 10 regidors no té majoria absoluta- deixen oberta “la possibilitat del canvi”. Pensen que “hi ha 13 regidors que així ho han manifestat”.

Ara Mollet ERC MES diuen que “se senten cridats a liderar les negociacions amb Mollet en Comú, Podem i Junts per Mollet. I així ho farem durant els propers dies. El canvi a Mollet és possible”.

Ja al llarg de la nit electoral, quan es va saber que els socialistes amb 7.380 votos, obtenien 10 regidors – tres més que fins ara- el candidat a la reelecció, Josep Monràs, va dir als mitjans que corresponia a la llista més votada liderar aquest proper mandat.

Avui dilluns el PSC li ha donat plenament suport en manifestar que pensen que “la ciutadania de Mollet ha dit, alt i clar, que vol que el PSC sigui el partit del govern de la ciutat i que Josep Monràs continuï sent l’alcalde d’aquesta ciutat”


El PSC de Mollet, davant del comunicat dels republicans, diuen lamentar “que aquesta formació torni a no acceptar la voluntat de la ciutadania reflectida ahir a les urnes i que ja hagin manifestat que intentaran sumar contra el vot majoritari de la ciutat. Esperem que aprenguin del passat, que acceptin els resultats i comencin a fer una oposició constructiva pel benefici de Mollet”.


Des del PSC afirmen que mantindran el diàleg amb totes aquelles forces que vulguin sumar en positiu per la ciutat i que continuaran treballant pel benefici de tota la ciutadania.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/ara-mollet-erc-mes-vol-negociar-amb-mollet-amb-comu-podem-i-junts-per-mollet-per-fer-fora-psc-l-alcaldia/20190527154947033078.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO