Imprimir

Ara Mollet ERC MES proposa la creació d’una Oficina de Benestar Animal a la ciutat

Redacció | 02 de de maig de 2019

Ara Mollet ERC  MES  vol donar un nou gir a la política envers els animals a Mollet a partir de la nova legislatura. La formació que presenta a l’Oriol López com a candidat va presentar el dimarts les principals propostes que porten en el seu programa  en matèria de respecte als animals i ho van voler fer al costat de dotzenes de propietaris de gossos acompanyats de les seves mascotes. “Volem que  els drets dels animals entrin a l’Ajuntamt”, va dir el candidat. Per fer-ho possible Ara Mollet ERC MES  es proposa impulsar la creació d’una Oficina pel Benestar Animal i crear una nova Regidoria de Respecte Animal. La Oficina de Benestar Animal s’ocuparia d’atendre els veïns de la ciutat per garantir el benestar animal, però també per resoldre  problemes  com la convivència amb les mascotes.

Ara Mollet ERC MES, segons va explicar Toni Valle, creu que la policia local no està prou formada per atendre les diferents problemàtiques derivades de la presència del animals i es proposen, per exemple, definir un protocol d’actuació davant de possibles casos de maltractament animal.

Oriol López va manifestar que feien en aquest camp una aposta potent i que volien amb ella que “l’animalisme a Mollet se senti representat per Ara Mollet ERC MES”

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/ara-mollet-erc-mes-proposa-creacio-d-oficina-benestar-animal-ciutat/20190502132039032896.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO