Imprimir

Ara Mollet ERC-MES, Mollet En Comú i Junts per Mollet reconeixen a Podem com interlocutor vàlid

RD | 07 de de juny de 2019

El grup liderat per Xavier Buzón no va anar a la reunió convocada per aquests tres grups

Mollet ERC-MES, Mollet En Comú i Junts per Mollet han fet públic aquest divendres un comunicat conjunt en què reconeixen a Podem Mollet. En el comunicat, fruit d’una reunió que aquests tres grups van fer aquest dijous al vespre, diuen que “reconeixem a Podemos com a interlocutor vàlid després que a les eleccions del 26 de maig hagin obtingut 2 regidors, i formant part de l’espai polític del canvi”.


Aquesta setmana Ara Mollet ERC MES va fer públic que ja tenia el suport de Mollet en Comú i Junts per Mollet per impulsar el pròxim dia 15 de juny un candidat alternatiu a Josep Monràs. Amb això tenen 11 vots dels 13 necessaris per fer-ho i necessiten la suma dels dos regidors del grup liderat per Xavier Buzón.


Podem Mollet, en un document anomenat Comptador a Zero, demanava com condició “imprescindible i innegociable” el reconeixement del grup municipal. També es demanava que s’abandonés la “judicialització” del procés de constitució del grup i reclamava a Mollet en Comú que saldés diverses quantitats econòmiques pendents.


Segons expliquen els tres grups, a la reunió d’aquest dijous també es va emplaçar a Podem de Mollet, però aquest grup no va assistir a la reunió a quatre bandes.


“Hauríem desitjat que aquest dijous haguessin estat presents a la reunió on van ser convocats, i no van assistir. Aquesta reunió pretenia tractar sobre la possibilitat de formar un nou govern de canvi i de progrés”, expliquen Ara Mollet ERC-MES, Mollet En Comú i Junts per Mollet

Els tres grups que impulsen una alternativa al PSC afirmen també que “l'oportunitat que es dóna en aquest moment no es pot desaprofitar” i pensen que “encara possible trobar aquest espai de diàleg que el dia d'avui no s’ha donat”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/ara-mollet-erc-mes-mollet-comu-i-junts-per-mollet-reconeixen-podemos-com-interlocutor-valid/20190607112221033143.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO