Imprimir

Aquesta nit la Linera es rendirà davant la música d'Apache i La Banda del Coche Rojo

Redacció | 28 de de juliol de 2018

Actuació de La Banda del Coche Rojo a la Linera l'any 2017
Actuació de La Banda del Coche Rojo a la Linera l'any 2017

A la plaça de la Vila actuarà l'orquestra La Nova Blanes i hi haurà balls de saló

La nit de dissabte estarà marcada per la música que es podrà trobar al parc la Linera a partir de les 21 h amb la sessió Prins Revival amb Marta Pujol. Dues hores de bona selecció musical que donaran pas al concert d'Apache, una exitosa banda de versions d'estil Rock que en la dècada dels 80 va aconseguir col·locar-se en els primers números de les llistes de supervendes de tot el país. Ja fa anys que Apache actuen a la Festa Major de Parets davant d'un públic entregat i entusiasmat per escoltar versions de Police, REM i altres formacions rockeres.

En acabar el concert, que ningú marxi cap a casa, perquè repeteixen a dalt de l'escenari de la Linera La Banda del Coche Rojo, sinònim de més versions, en aquest cas amb una dosi elevada d'humor. La banda promet un directe esbojarrat tal com fan cada vegada que pugen als escenaris.

Més concerts a la plaça de la Vila
A banda de la intensa activitat que tindrà l'escenari del parc la Linera, a la plaça de la Vila actuarà l'orquestra La Nova Blanes a partir de les 20.15 h amb un concert. La mateixa formació oferirà a les 23.30 h un ball d'orquestra i a la 01 h hi haurà una exhibició de balls de saló.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/aquesta-nit-linera-es-rendira-davant-musica-dapache-i-banda-coche-rojo/20180728083803031213.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO