Imprimir

Aprèn com vendre per Internet amb MolletHub!

EMFO |

clicama | 05 de de març de 2020

Si estàs pensant en muntar la teva pròpia empresa digital o en vendre per internet, però no saps a on oferir els teus productes o serveis, a on buscar clients..., vine al MolletHub! Des d’aquest espai d’innovació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès t’oferim formacions per donar-te les eines que necessites i fer possible el teu e-commerce.

 

Per arribar als teus clients, cal saber on donar-te  a conèixer. I per saber on vendre, cal saber a qui t’adreces: és un peix que es mossega la cua. En aquest sentit, els anuncis online son una molt bona eina per fer difusió dels teus productes i serveis; però cal aprendre a quines xarxes socials es troben per saber on invertir en publicitat.

 

Al curs sobre Facebook i Instagram Ads es va explicar com fer publicitat digital en aquestes dues xarxes socials. Aquest curs ha estat impartit per la molletana Myriam Massó, experta en comunicació i en màrqueting digital. El seu objectiu era que "marxessin de la formació amb tres o quatre eines que poguessin aplicar immediatament" . El seu consell com a emprenedora és que “si tens un producte fantàstic però no el saps vendre, no ho aconseguiràs”. I des del Mollethub “et donen aquests recursos per aprendre a oferir el que tu ets, el que fas, el que vols vendre...”.

 

En Xavier Mira i  la Mireia Cusidó son dues persones emprenedores que van assistir a aquest taller pràctic. En Xavier és il·lustrador i ha explicat que “a partir d'ara cercaré el meu client i enfocaré la meva venda; no val adreçar-se a tothom i a través de totes les xarxes". I per la Mireia, que té la seva pròpia empresa de disseny: “reciclar-se és molt important, s’ha d’estar al dia de les noves tecnologies” i "em va sobtar com a través de Facebook puc segmentar tant el meu públic".

 

Vols aprendre a vendre online? Apunta’t a la 2ª edició del curs de Facebook i Instagram Ads: 25 i 27 de març i 1 d’abril de 10 a 12h. Inscripcions al 93 570 51 60, [email protected], @MolletHubInnova. T’esperem!

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /opinion/emfo/apren-com-vendre-per-internet-amb-mollethub/20200305113337034300.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO