Imprimir

Ampli seguiment a Mollet dels actes relacionats amb el Dia de la Dona

Jordi Abayà | 08 de de març de 2019

Ampli seguiment avui 8 de març a Mollet del Vallès dels actes relacionats amb el Dia de la Dona. Des de primera hora del matí el seguiment de la Vaga Feminista parcial convocada pels sindicats majoritaris s'ha fet notar en la majoria de serveis públics i centres sanitaris on s'han penjat cartells que anunciaven l'adhesió de les treballadores a la convocatòria en pro de la igualtat de drets i salaris.dia-dona6dia-dona5dia-dona4


L'amplitud del seguiment s'ha fet notar també en la convocatòria de la lectura del manifest institucional, a la plaça Major, a les 12 h, on han assistit representants de totes les forces polítiques excepte el PP. La lectura del manifest institucional que han compartit la regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana Diaz i l'alcalde, Josep Monràs, ha estat seguit per centenars de persones.


Posteriorment la Secretaria de la Dona de CCOO, Lluïsa González, ha llegit també el manifest de la vaga.

dia-dona3


A les 12.30 h la Xarxa Feminista de Mollet també ha fet lectura de diversos manifestos a la plaça Catalunya. Posteriorment, els participants – també centenars de persones- han organitzat una marxa pels carrers de Mollet que ha finalitzat al Parc de Can Mulà on s'ha organitzat un dinar popular. Aquesta marxa ha protagonitzat l'anècdota de la jornada, ja que des de la plaça Catalunya aquesta s'ha dirigit cap a la plaça Prat de la Riba. L'idea inicial era passar, com es va fer l'any passat, pel carrer Gaietà Ventalló, però no han pogut, ja que en aquests moments hi ha unes obres que impedien el pas. La marxa ha hagut de donar una volta sobre ella mateixa al voltant de la font de la plaça Prat de la Riba i han tornat a sortir per allà on havien entrat, el carrer Barcelona.

dia-dona2


Les activitats del Dia de la Dona no es concentren avui divendres sinó que es van encetar ja la setmana passada i continuaran al llarg de tot el mes. L'objectiu és donar visibilitat a les desigualtats de gènere i seguir avançant per erradicar-les.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/ampli-seguiment-mollet-dels-actes-relacionats-amb-dia-dona/20190308165412032648.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO