Imprimir

Albroksa, la corredoria que t’ofereix els serveis de 54 companyies d’assegurances

RD | 04 de de desembre de 2019

31-albroksa

El passat mes d’abril va obrir les seves portes a l’Avinguda Llibertat, Albroksa, un nou concepte de corredoria d’assegurances. Es tracta d’una franquícia que en uns pocs anys en el mercat ja s’ha col·locat en el Top Ten de les gestores d’assegurances. El seu secret: una molt àmplia oferta de companyies – fins a 54- que els permet adaptar les assegurances a la mida dels seus clients en preu, però també en serveis. L’àmplia oferta comercial que ofereixen en tots els àmbits – llar, vida, cotxe, salut, empresa...- s’uneix a una gran agilitat i simplicitat en els tràmits.


L’oficina oberta a Mollet la gestiona Ricardo León que fa dos anys- amb un gran èxit- ja van obrir una oficina de la mateixa empresa a Montornès del Vallès. “Nosaltres el que fem és ajudar als nostres clients a triar entre moltes companyies per ajudar-lo a estalviar en la seva assegurança”, ens explica en Ricardo. “Quan els hi fem les comparacions entre el que estan pagant ara i el que poden pagar, molts clients es queden sorpresos del que poden estalviar en la seva assegurança de la llar o del vehicle”.

www.albroksa.com

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/albroksa-corredoria-t-ofereix-els-serveis-54-companyies-d-assegurances/20191204120839033973.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO