Imprimir

Aitradi Service, un nou taller multimarca

Redacció | 22 de de juny de 2017

La façana del taller
La façana del taller

c. Francesc Ferrer i Guàrdia, 51 Tel 93 010 84 35

Des del passat 8 de maig al carrer Francesc Ferrer i Guàrdia funciona el nou taller multimarca de la ciutat, Aitradi Service. El nou taller, regentat per Jorge Brea, un mecànic amb 15 anys d'experiència en diversos tallers oficials i multimarca, ha estat completament reformat i dotat de nova maquinària d'última generació.


Aitradi Service ofereix als conductors de Mollet, tant d'automòbils com de vehicles industrials, serveis de mecànica general (Avaries, canvis d'olis, de filtres, diagnòstics...) però també serveis més especialitzats com la instal·lació o manteniment d'aires condicionats o la instal·lació d'equips de música, alarmes o navegadors.


Ara, per arrancar, ofereixen als seus clients una oferta de revisió pre-ITV més trasllat del cotxe a passar la ITV per només 42 euros més IVA i les taxes del vehicle. A més a més, de regal, una neteja a fons de l'interior del vehicle.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/aitradi-service-nou-taller-multimarca/20170622105432027565.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO