Imprimir

Acord del ple de Mollet per protegir els elements arquitectònics interns del Tabaran

Redacció | 31 de de gener de 2019

El ple del dilluns va aprovar per unanimitat una moció per estudiar i protegir els elements arquitectònics interns de l'edifici del Tabaran que actualment no estan protegits per la normativa. En aquests moments s'han iniciat ja les operacions per enderrocar la part de l'edifici corresponent a l'antic teatre. La proposta  va ser presentada pel PDeCAT per via d’urgència.


La normativa actual de Mollet estableix la protecció de la façana i els seus elements arquitectònics i ornamentals. El grup municipal del PDeCAT considera que hi ha altres elements a l'interior del Tabaran, com són voltes catalanes o encavallats de fusta de pi de melis, "que tenen un clar valor arquitectònic", però que no estan protegits per la legislació actual.


En la seva moció  el PDeCAT demanava que es faci un estudi dels elements arquitectònics interns de l'edifici del Tabaran que actualment no estan protegits "per esclarir el seu valor arquitectònic i històric i valorar la necessitat de protecció". També es demanava que en funció d'aquest estudi "protegir els elements arquitectònics interns que s'hagi valorat positivament la seva protecció i traslladar a la normativa vigent i als futurs promotors urbanístics la necessitat del seu manteniment in situ o reconstrucció en el projecte final".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/acord-ple-mollet-per-protegir-els-elements-arquitectonics-interns-tabaran/20190131155716032476.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO