Imprimir

Absolen a Oriol López i Albert Biescas de les acusacions d'injuriar l'alcalde de Mollet

clicama | 08 de d’octubre de 2020

El jutge penal de Granollers ha absolt al portaveu d’Ara Mollet ERC, Oriol López i a l’expresident d’ERC de Mollet, Albert Biescas de les acusacions per injúries i calúmnies contra l'alcalde, Josep Monràs.
López i Biescas estaven acusats per unes declaracions que van fer arran d'una sentència pels terrenys de Decathlon el 2010 i per una anterior denúncia presentada amb relació a l’associació Al Huda.
La fiscalia demanava una pena de divuit mesos a raó de 10 euros al dia per a cadascun dels acusats per un delicte contra l'autoritat. L’acusació particular de Monràs demanava, en aquest cas, vint-i-quatre mesos de multa per un delicte continuat de calúmnies o, alternativament catorze mesos per un delicte d’injúries. El judici es va fer el passat 18 de setembre a Granollers i va declarar com a testimoni l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.
L'Ajuntament ha emès un comunicat, en què afirma que respecta la decisió judicial absolutòria, "malgrat no compartir-la", i anuncia que no té voluntat de recórrer-la. Alhora, assegura que, "sempre que es vegin indicis de calúmnies i acusacions que atemptin contra l’honorabilitat i el bon funcionament de l’Ajuntament, dels funcionaris públics o dels càrrecs públics electes, demanarà sempre empara a la justícia".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/absolen-oriol-lopez-i-albert-biescas-acusacions-dinjuriar-lalcalde-mollet/20201008184743034887.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO