Imprimir

354 famílies de Mollet opten als 80 nous habitatges protegits de La Vinyota

Redacció | 07 de de novembre de 2018

354 famílies han presentat la seva sol·licitud per optar a un dels 80 nous habitatges protegits de La Vinyota, segons ha informat avui l'Ajuntament de Mollet. El passat dia 31 d'octubre va finalitzar el període que es va obrir perquè les famílies de la ciutat presentessin la seva petició per aquests pisos.

Es tracta d'un total de 80 habitatges 4 d'ells adaptats, amb 2, 3 i 4 habitacions, d'entre 60 i 90 m2, amb possibilitat de pàrquing i traster, que estaran ubicats al passeig Victòria Garcés al carrer d'Enric Morera i la plaça de Castella.


La promoció serà executada per l'empresa Premier que és qui va comprar els solars de titularitat municipal on s'ubicaran.


A la convocatòria es demanava com a condicions que els sol·licitants fossin majors d'edat, i estiguin empadronats a Mollet del Vallès.

En aquests moments s'està elaborant el llistat provisional de persones admeses en funció de la seva antiguitat al padró. En el moment de la convocatòria ja es va informar que una de les seves particularitats seria que tindran preferència les persones que portin més anys empadronades a la ciutat. Un cop estigui enllestida aquesta llista es publicarà la relació provisional i s'iniciarà un termini de 10 dies per presentar possibles al·legacions.

Posteriorment es donarà a conèixer la data del sorteig que servirà per establir l'ordre pel qual cada sol·licitant podrà optar a un habitatge.

Segon ha indicat l'Ajuntament en comparació a la darrera promoció d'habitatges de protecció oficial que l'any 2005 hi va haver a La Vinyota, aquesta vegada han augmentat proporcionalment el nombre de sol·licituds per habitatge.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/354-families-opten-als-80-nous-habitatges-protegits-vinyota/20181107174841032031.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO