Imprimir

300 botigues de Mollet participen a la Setmana del Comerç

Redacció | 14 de de març de 2018

Avui s'ha presentat la Setmana del Comerç
Avui s'ha presentat la Setmana del Comerç

Els establiments oferiran als seus clients bosses de disseny i promocions diverses

L’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI (ADHEC S. XXI), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, la Generalitat i el Banc Sabadell, han presentat la II Setmana del Comerç a Mollet que tindrà lloc del 19 al 24 de març. L’objectiu d’aquesta iniciativa es potenciar el comerç arreu de Catalunya. A la Setmana del Comerç participen 300 botigues de la ciutat que distribuiran bosses disenyades especialment per aquesta ocasió i oferiran promocions i descomptes.

En aquest sentit, Marta Sendra, cap de la unitat territorial del Consorci de Comerç de la Generalitat, ha parlat “d’una setmana que ens permet demostrar arreu del territori que el nostre comerç està viu i així ho volem posar de manifest”. Sendra també ha anunciat que “en relació a la primera edició, hem duplicat el nombre d’associacions que s’han sumat a la iniciativa”.

De la seva banda, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez, ha recordat “les diferents iniciatives que al llarg de l’any fem a favor del comerç de Mollet per posar de manifest la seva potència i qualitat i perquè creiem que és una d’aquelles activitats que més vida donen a la nostra ciutat”.

Justament, des de l’ADHEC, el seu president, Lluís Farré, recordava que “d’aquí un mes la nostra associació farà vuit anys que està ubicada a Mollet, on tenim 300 associats”.

Pel que fa la Setmana del Comerç a Mollet, a partir del dia 19, els comerços que ho creguin convenient faran descomptes i el dissabte 24, les parades del Mercat Municipal oferiran un tiquet per cada compra. Amb 3 tiquets es podrà obtenir una bossa de disseny.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/300-botigues-mollet-participen-setmana-comerc/20180314163143030012.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO