Imprimir

El 13 de maig començaran les preinscripcions a les escoles bressol municipals

Redacció | 25 de d’abril de 2019

El període per fer les preinscripcions a les tres escoles bressol municipals de Mollet del Vallès per al curs 2019-2020 serà del 13 al 24 de maig.

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals, Els Pinetons, La Xarranca i La Filadora començaran a partir del 13 de maig i es podran realitzar fins el dia 24. Les preinscripcions s’han de formalitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Per fer-ho cal demanar cita prèvia a partir del 2 de maig al telèfon 93 571 95 15.

L’ordre amb què les famílies facin la preinscripció, expliquen des de l’Ajuntament, no dóna preferència per aconseguir una plaça. Quan finalitzi el període de preinscripció s’atorgaran les places a les famílies amb major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal. En els casos d’empat per punts es farà un sorteig.

Abans de fer les preinscripcions es duen a terme les jornades de portes obertes a Els Pinetons, La Xarranca i La Filadora perquè les famílies amb infants de 0 a 3 anys puguin conèixer l’equip de mestres, les instal·lacions i el seu funcionament. A la Filadora es van fer aquest dimecres i a La Xarranca, ahir dijous. Els Pinetons ho farà el pròxim dilluns, 29 d’abril.

Tota la informació de les preinscripcions i les jornades de portes obertes es pot consultar al web municipal www.molletvalles.cat

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/13-maig-comencaran-preinscripcions-escoles-bressol-municipals/20190425171606032866.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO