Imprimir

‘Mou-te per Mollet’ per millorar la mobilitat

clicama | 04 de de gener de 2012

L’Ajuntament organitza l’activitat per millorar la mobilitat urbana de la ciutat.

L’Ajuntament i Diputació de Barcelona han començat els treballs per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana de Mollet, que vol ordenar la mobilitat del municipi i definir les estratègies per aconseguir una mobilitat més sostenible i segura. El Pla engloba diversos aspectes com el transport públic, l’aparcament, la circulació, els vianants i les bicicletes, el transport privat, la seguretat viària, etc. L’Ajuntament vol incorporar en la seva elaboració les opinions i propostes de la ciutadania, entitats i comerciants. És per aquesta raó que l’Ajuntament ha organitzat l’activitat “Mou-te per Mollet”.

Es tracta d’una activitat que s’emmarca en el procés d’elaboració del Pla de mobilitat de Mollet i que convida a participar d’uns itineraris per la ciutat per tal de poder detectar els aspectes que cal millorar de la mobilitat. Aquests itineraris guiats permetran observar la ciutat des d’una perspectiva concreta, amb altres veïns i veïnes, i de manera conjunta identificar els aspectes més rellevants als que cal donar resposta.

A peu i amb bicicleta

Els dos itineraris que es faran a peu estan pensats per persones grans o amb mobilitat reduïda, pares i mares amb nens petits i ciutadans en general que fan un ús dels carrers com a vianants. Es farà una passejada per la ciutat per detectar els punts crítics, les barreres arquitectòniques o els elements que dificulten la mobilitat, així com els punts forts i els elements que faciliten els desplaçaments a peu. 

L’itinerari que es farà amb bicicleta consistirà en una passejada per tal d’analitzar les oportunitats que té Mollet per moure’s amb aquest mitjà de transport.

Aquesta activitat tindrà lloc el proper dissabte 14 de gener a les 10.00 hores a la Plaça Major, davant de l’Ajuntament. Tots els itineraris estaran guiats per un dinamitzador/a.

La inscripció als itineraris és gratuïta i oberta i cal formalitzar-la abans del dia 11 de gener trucant a tel 93.571.95.00 (9615) o enviant un correu electrònic a [email protected]

Nou horari de bus urbà

El nou horari del servei de bus urbà va entrar en funcionament aquest dilluns 2 de gener. El dia 1, en ser diumenge, el bus no va circular, tal i com va establir-se en el pla de racionalització del servei que es  va anunciar la setmana passada.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/%E2%80%98mou-per-mollet%E2%80%99-per-millorar-mobilitat/20120104095918003941.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO