09.08.2020 |

Parets convoca 29 nous plans d'ocupació

Les persones seleccionades treballaran com a empleats de l'ajuntament alhora que reben formació

Les sol·licituds es poden lliurar fins al 7 de maig
Les sol·licituds es poden lliurar fins al 7 de maig
Parets convoca 29 nous plans d'ocupació

L'Ajuntament de Parets ha fet pública la nova convocatòria dels Plans d'Ocupació Local. El lliurament de les sol·licituds es podrà fer fins al pròxim 7 de maig. Aquests plans pretenen donar feina a persones en situació d'atur com a treballadors de l'Ajuntament durant un període de temps per tal de poder oferir una oportunitat d'inserció laboral alhora que reben formació per tal que, quan acabi el pla d'ocupació, tinguin més possibilitats de trobar feina.

Per participar en la convocatòria cal estar en situació d'atur, estar inscrit al Servei Local d'Ocupació de Parets, no haver participat en la darrera convocatòria dels Plans d'Ocupació, i estar en situació legal per treballar a Espanya. Els perfils que l'Ajuntament de Parets selecciona són:

1 conserge/manteniment/neteja.
1 conserge.
3 auxiliars de la llar.
13 operaris de neteja.
3 pintors.
1 electricista.
1 paleta.
2 tècnics de jardineria i/o horts.
3 auxiliars administratius polivalents.
1 tècnic en ocupació.

Les sol·licituds es poden lliurar fins al 7 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a la plaça de la Vila, 1. El formulari d'inscripció es pot recollir a l'SLOP o a l'OAC. Les bases íntegres d'aquesta convocatòria es poden trobar al web municipal http://www.parets.cat/ofertes-slop.

Parets convoca 29 nous plans d'ocupació
comentaris