26.01.2021 |
clicama

Un veí de Mollet de trenta-set anys mort d’una ganivetada a Sabadell

Un veí de Mollet de trenta-set anys mort d’una ganivetada a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home de cinquanta-un anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de la mort d'un altre home de trenta-set anys a Sabadell. Els fets van passar dilluns, cap a les 23.00 hores de la nit, quan els veïns del carrer Poble Bubi, situada entre els barris de Merinals i Can Gambús de la ciutat vallesana van alertar el Servei d'emergències Mèdiques d'una baralla al carrer.

Quan va arribar l'ambulància, la víctima ja estava mortalment ferida i els equips d'emergència no van poder fer res per salvar-li la vida. Les ferides mortals van ser provocades per una ganivetada que va rebre la víctima.

L'home mort és C. F., de trenta-set anys, nacionalitat peruana i veí de Mollet, segons ha informat el Diari de Sabadell. Segons aquest mitjà, que ha parlat amb l'entorn de la víctima, aquesta no coneixia de res a l'autor del crim. Segons aquesta versió, la víctima va comprar a les 21 hores en una carnisseria de Mollet i posteriorment va marxar cap a Sabadell on tenia previst participar en un rostit amb amics.

El Diari de Sabadell explica que en el moment dels fets, la víctima anava acompanyada d’un amic i la seva parella i que s'hauria trobat pel carrer amb el presumpte homicida, "en estat d'embriaguesa", i aquest l'hauria interpel·lat. “Després d'una breu discussió, les mateixes fonts diuen que li hauria clavat una arma blanca al cor”, diu el mitjà de Sabadell.

Un veí de Mollet de trenta-set anys mort d’una ganivetada a Sabadell
comentaris