11.12.2019 |
clicama

Un veí de la Llagosta condemnat a presó per disparar contra dos menors i un adult

L'home ha estat condemnat a set anys i sis mesos de presó per aquells fets

L'home va disparar en les proximitat de l'Escola Les Planes
L'home va disparar en les proximitat de l'Escola Les Planes
Un veí de la Llagosta condemnat a presó per disparar contra dos menors i un adult

El Jutjat Penal número 1 de Granollers ha condemnat a un vei de La Llagosta, Vicente R. R. a set anys i sis mesos de presó per disparar amb una escopeta de balins a dos menors i un adult en les proximitats de l'Escola Les Planes, segons ha informat el digital local 08centvint. El jutje considera que el condemnat va ser l’autor dels trets contra dos menors el dia 24 de juny de 2014 i contra un adult, el 19 de juliol de 2014. Com a conseqüència d’aquells fets, un noi de 14 anys i un home de 41 van patir ferides que van necessitar d’intervenció quirúrgica. En els dos casos, les víctimes tenen com a seqüela una cicatriu.

Les penes de presó imposades pel jutge són, en concret, tres anys per un delicte consumat de lesions contra el menor; un any i sis mesos per un delicte en grau de temptativa contra l’altre menor, a qui un dels trets li va foradar la samarreta però no li va causar cap ferida; dos anys per un delicte consumat de lesions contra l’adult i un any per tinença il·lícita d’armes. A més, Vicente R .R. ha estat condemnat a indemnitzar amb 8.000 euros el menor i amb 3.000, l’adult.

Els Mossos d’Esquadra van fer una investigació a partir d’aquest succés, que va culminar amb el registre del domicili de Vicente R. R. al carrer de Pablo Picasso, en el qual es van trobar diverses armes i balins, que eren del mateix calibre dels utilitzats contra les víctimes. Els Mossos d’Esquadra van confirmar que aquest veí s’havia queixat en diverses ocasions a la Policia Local de sorolls provocats pel bar situat a sota del seu habitatge i pels nens que jugaven a l’Escola Les Planes. El jutge assegura que aquest era el mòbil que va motivar els fets delictius que va cometre l’acusat.

 
 

Comentarios