11.12.2019 |
clicama

Troben a França als dos transportistes desapareguts

Dimecres passat es denunciava la desaparició de dos transportistes, un de Mollet i l’altre de Terrassa. Tot i que encara no hi ha més detalls, els Mossos d’Esquadra han confirmat que aquests dos homes s’han trobat a França i disposen de bon estat de salut
Troben a França als dos transportistes desapareguts

Dilluns 4 de juliol era l’última vegada que les famílies de Fernando, de Mollet, i de David Alarcón, de Terrassa, parlaven amb ells. Els dos transportistes van marxar amb un carregament molt valuós de plasma sanguini cap a Alemanya, segons informa CatalunyaDiari, i l’últim que se sabia d’ells és que estaven a Estrasburg el dilluns. Dimecres 6 els familiars posaven la denúncia de la seva desaparició i avui els Mossos d’Esquadra han confirmat que s’ha trobat als dos homes a França i que es troben en bones condicions de salut.

 


Encara no es poden donar més detalls del cas perquè tot just acaben d’aparèixer i estan investigant tots els fets. Tampoc es coneix si s’ha trobat el camió amb el que viatjaven, que també va desaparèixer amb ells. Es tracta d’un camió blanc, de l’empresa Maverick Connect i de la marca Mercedes-Benz.

 

Comentarios