18.02.2020 |

Tres detinguts a Parets per un presumpte delicte contra la salut pública i grup criminal

Es van confiscar diverses substàncies estupefaents i diners. Els detinguts ja han passat a disposició judicial

Actuació conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local
Actuació conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local
Tres detinguts a Parets per un presumpte delicte contra la salut pública i grup criminal

El 3 d'octubre els Mossos d'Esquadra van dur a terme una entrada i perquisició en un domicili de la localitat de Parets del Vallès en compliment de manament judicial dins d'una investigació sobre salut pública.  Es van realitzar 3 detencions i la confiscació de diferents substàncies estupefaents i diners. Aquest divendres 5 d'octubre els tres detinguts han passat a disposició judicial i s'ha determinat la seva posada en llibertat.


El dispositiu es va iniciar fa setmanes quan es va tenir coneixement que en l'esmentat domicili es realitzava compravenda de substàncies estupefaents. Des d'un bon inici s'ha treballat conjuntament amb la Policia Local de Parets del Vallès, la qual ha tingut un paper cabdal per a l'èxit de l'operació obtenint indicis dels il·lícits penals.


A primera hora del matí, agents de la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Parets del Vallès van accedir a l'interior del pis on es van trobar múltiples indicis de la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública i un delicte de Grup Criminal.

Comentarios