11.12.2019 |
clicama

Retards a Rodalies per un robatori de coure a Mollet

L'incident produeix retards a quatre línies de Renfe i petits incendis a causa de les pujades de tensió.
Retards a Rodalies per un robatori de coure a Mollet

Aquesta matinada es produïa un robatori de coure prop de l’estació de Mollet-Sant Fost, concretament entre el nostre municipi i el terme municipal de Santa Perpètua de Moguda.  El robatori ha produït retard en diverses línies.

 


La matinada de dilluns a dimarts Adif patia un  robatori de més de 50 metres de cablejat de coure del sistema d’electrificació.  Aquest robatori, que s’ha produït entre els termes municipals de Mollet del Vallès i Santa Perpètua de Moguda, ha afectat a diverses línies de tren, que actualment estan patint retards.

 


A més, al tallar els cables de coure per sostreure’ls s’han produït diverses sobrecàrregues que han causat petits incendis. Concretament, a les 5h de la matinada els Bombers de la Generalitat rebien l’avís d’un incendi al magnetotèrmic situat a la sala tècnica de l’estació. Al lloc dels fets s’ha traslladat un vehicle que, després d’una mitja hora de treballs, donava el servei per finalitzat.

 


Adif ha explicat que l’incident “ha causat danys greus” i que el transport públic es veurà afectat fins que es solucioni el problema.
 

Comentarios