11.12.2019 |
clicama

Registres a Mollet contra la màfia nigeriana

Els Mossos d’Esquadra registren un domicili de Mollet on presumptament s’amaguen membres de la màfia nigeriana ‘Supreme Eiye Confraternity’ de prostitució
Registres a Mollet contra la màfia nigeriana

Aquest matí s’iniciava a tota Catalunya una macrooperació contra la màfia nigeriana dedicada a la prostitució forçada. L’acció començava avui a les 8h del matí amb registres simultanis a diversos municipis de l’àrea metropolitana nord i sud, entre els que es troba la nostra ciutat.

 

 


A Mollet, es té coneixement del registre a un domicili situat al carrer Sant Joan, 36. Encara no se sap el nombre de detinguts i els Mossos d’Esquadra segueixen realitzant l’operació, que està sota secret de sumari i se’n coneixen pocs detalls.

 

 


La organització ‘Supreme Eiye Confraternity’ va néixer fa 20 anys a Nigeria i paulatinament ha anat adquirint renom internacional com una màfia que porta dones des de l’Àfrica per obligar-les a prostituir-se i a pagar el seu trasllat, que pot anar des dels 30.000 euros als 50.000 euros.

 

 

 
Els registres també s’han realitzat a municipis com l’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sant Boi de Llobregat i Barcelona però encara no se sap el nombre exacte d’actuacions i de detinguts, ja que l’operació continua en marxa. Així doncs la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos contra l’explotació sexual ha arribat a diverses ciutats de la zona.
 

Comentarios