11.12.2019 |
clicama

Es redueixen els delictes i accidents a Parets

Les dades mostren un augment en els robatoris amb força però un descens en la resta de delictes i accidents

La Policía Local de Parets contenta amb les dades
La Policía Local de Parets contenta amb les dades
Es redueixen els delictes i accidents a Parets

La comissió informativa de seguretat de Parets ha donat a conèixer les dades delictives del municipi durant l'any 2016. Durant tot l'any, es van registrar 44,03 delictes per cada 1.000 habitants. Com a referència, en el conjunt de Catalunya en van ser 64,87.

En referència a l'accidentalitat, es va esclarir que s'ha reduït en un 33% pel que fa a accidents amb ferits greus, i en un 61% en accidents amb ferits lleus. En aquest sentit, les sancions aplicades a conductors per conduir sense el corresponent permís ha baixat un 25%. La comissió també ha donat compte de les dades de robatoris amb força en el municipi, que han passat de 16 a 29, destacant els 5 robatoris amb força a establiments durant l'onada de robatoris que fa poc van viure diferents poblacions de l'àrea metropolitana, inclosa Parets.

La Policia Local es troba contenta amb aquestes dades, però no volen expressar una total satisfacció, ja que es troben treballant per a reduir a la mínima expressió els delictes en el municipi. La darrera actuació de la Policia Local de Parets ha estat la imputació de 3 delictes per robatori amb força i furts d'un grup de 4 menors d'edat, que tenien entre 14 i 17 anys, i que són reincidents en aquestes conductes.

Comentarios