20.02.2020 |
clicama

Quatre persones detingudes en un mateix edifici del barri de Santa Rosa de Mollet

El bloc al número 49 del carrer Monturiol
El bloc al número 49 del carrer Monturiol
Quatre persones detingudes en un mateix edifici del barri de Santa Rosa de Mollet

Dues persones van ser detingudes a Mollet aquest dimarts per un delicte contra la salut pública per cultiu de marihuana i per delicte de frau a la companyia elèctrica en una operació policial dels Mossos d'Esquadra. L'operació va tenir com un dels escenaris un bloc de pisos del carrer Monturiol, al barri de Santa Rosa, que, segons ha informat Vallès Visió, està ocupat des de fa mesos per nou famílies algunes d'elles amb nens petits.


Amb motiu de l'operació dels Mossos, un tècnic d'Endesa que els acompanyava va advertir que tots els veïns de l'edifici del carrer Monturiol tenien la llum punxada i va procedir a tallar l'electricitat a tot el bloc.


El mateix dimarts, arran d'aquest tall del subministrament elèctric, alguns dels veïns del bloc van anar a l'Ajuntament per demanar una solució. L'Ajuntament, segons explicava Vallès Visió, els va derivar a la companyia elèctrica. Els serveis socials de Mollet, però, estan atents a la problemàtica d'aquestes famílies.


No és aquest el primer incident que es produeix en aquest edifici ocupat. El passat diumenge en un altre pis es va produir una baralla que va acabar amb una agressió amb arma blanca. En total els Mossos van detenir a dues persones per temptativa d'homicidi que el dimarts van passar a disposició judicial.

Comentarios