08.03.2021 |
clicama

Prop de 300 sancions per no respectar el confinament a Mollet

EUDHgeLXYAIRNUx
Prop de 300 sancions per no respectar el confinament a Mollet

La Policia Municipal de Mollet ha posat prop de 300 sancions a persones que no complien l’ordre de confinament, segons ha informat l’Ajuntament.

Algunes de les sancions, per exemple, han estat arran de la detenció d'un home per desobediència i atemptat contra els agents, que estava a l'interior del seu vehicle estacionat i amb un gos al seu interior, el qual, sense justificació i en intentar ser identificat per ser denunciat, va acometre contre els agents i contra el vehicle policial, tenia drogues, no tenia assegurança al vehicle i portava un arma prohibida. O el d'una persona que anava en bicicleta i que no volia aturar-se per a la seva identificació. També portava drogues i ja és la tercera vegada que és denunciat en dues setmanes.

L’Ajuntament recorda que com a servei públic pel bé comú, la Policia Municipal està reforçant els controls, ja sigui dins de la ciutat o a la zona no urbana, i que, en cas d'incompliment, no hi ha ni avisos ni alertes, directament es procedeix a tramitar la sanció donat que qui incompleix posa en risc la salut de tota la ciutadania.

Es recorda que les sancions poden arribar fins als 30.000 € . Fins ara s’han realitzat 2.100 controls a persones, vehicles i establiments.

 En paraules del Regidor de Seguretat Ciutadana, en general el comportament de la ciutadania com sempre esta sent exemplar, amb respecte, solidaritat i una coresponsabilitat màxima.

Prop de 300 sancions per no respectar el confinament a Mollet
comentaris