10.07.2020 |

La Policia de Parets evita la propagació de dos incendis

La Policia Local de Parets ha identificat tres joves menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar dos incendis el passat divendres: un darrera del pavelló d'esports i un altre en el carrer Lepanto, a la zona de l'Eixample.

incendi zona carrer Lepanto
incendi zona carrer Lepanto
La Policia de Parets evita la propagació de dos incendis


La matinada de dimarts la Policia Local de Parets ha estat treballant, amb bombers i Protecció Civil de Parets, en l'extinció d'un conat d'incendi en uns camps del camí del Bosquet, que enllaça Parets amb el terme municipal de Lliçà de Vall, al voltant de les 4 de la matinada. En l'actuació també ha intervingut la Policia Local de Lliçà de Vall. El foc ha provocat que la carretera comarcal C55 estigués tallada a l'altura del carrer Sant Antoni de Parets i ha afectat mitja hectàrea d'una nau abandonada.

D'una altra banda, la Policia Local de Parets ha identificat tres joves menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar dos incendis el passat divendres: un darrera del pavelló d'esports i un altre en el carrer Lepanto, a la zona de l'Eixample. La ràpida actuació dels agents de la policia i del cos de Protecció Civil va fer que l'incendi no es propagués i, seguidament, van posar els fets en coneixement de la família dels menors, ja que, si s'hi han produït danys a la via pública, els tutors en seran els responsables civils.

La Policia Local de Parets continua fent vigilància activa a peu del territori amb les patrulles de vigilància i, a més, amb la utilització del dron, un aparell volador que els permet identificar el focus d'un incendi amb la suficient antelació perquè aquest no arribi a produir-se.

La Policia de Parets evita la propagació de dos incendis
comentaris