26.01.2021 |
clicama

La Policia Municipal Mollet tanca cautelarment un bar que superava en més del doble l’aforament permès

La Policia Municipal Mollet tanca cautelarment un bar que superava en més del doble l’aforament permès

La Policia Municipal  de Mollet va tancar un bar de la ciutat el passat dia 5, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat. La intervenció es va produir a la tarda de dissabte quan la Policia Municipal va detectar que l’aforament es trobava sobrepassat en més del doble del permès. La Policia Municipal amb el suport i col·laboració d’efectius dels Mossos d’Esquadra van aturar l’activitat, van desallotjar el local fent fora a tota la clientela i va procedir a realitzar una inspecció de l’establiment.

 A la inspecció realitzada a banda de denunciar al responsable del local per incompliment el límit d’aforament establert en espais tancats del 30%, es van detectar d’altres infraccions, com ara: consumir a la barra del local, no respectar la distància entre les taules, fumar a l’interior del local, entre altres infraccions administratives relacionades amb la seguretat del local i condicions higiènic- sanitàries.

L’Ajuntament de Mollet explica que davant l’incompliment greu o molt greu de les mesures adoptades per fer front a la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19, una vegada comprovat el risc de contagi i risc per la salut individual i col·lectiva, es va procedir al tancament cautelar del local.

Entre les diferents infraccions detectades, es tracten algunes d’infraccions greus, que poden ser sancionades cada una d'elles amb una multa de fins a 60.000 euros, i es poden acordar sancions accessòries com la suspensió o prohibició temporal de l’activitat i arribar fins i tot a la clausura del local.

 Durant el cap de setmana es van aixecar tres actes més a bars del centre de la població per no respectar els criteris establerts pels tancaments a les terrasses i les mesures de distanciament, i es van realitzar igualment diferents controls a la mobilitat perimetral i nocturna, en els quals es van denunciar també a diferents persones. En total, la darrera setmana es van interposar 20 sancions per no respectar la normativa Covid-19.

La Policia Municipal Mollet tanca cautelarment un bar que superava en més del doble l’aforament permès
comentaris