24.09.2020 |
clicama

La Policia Municipal de Mollet resol una falsa denúncia per robatori de vehicle

La Policia Municipal de Mollet resol una falsa denúncia per robatori de vehicle

La Policia Municipal ha tancat i resol una investigació per un robatori de vehicle d’un veí de fora de la ciutat. Després d’una complexa investigació de l’Oficina de Denúncies i Atestats de la Policia Municipal de Mollet, s’han trobat proves suficients per denunciar al conductor per simulació de delicte, entre altres fets.

Segons ha informat l’Ajuntament, els fets es van iniciar quan la policia local va enxampar aquesta persona per conduir sota els efectes de l’alcohol a Mollet i se li va immobilitzar el cotxe.

A partir d’aquí, el propietari i conductor, lluny de fer front a la taxa corresponent per aixecar la immobilització del vehicle una vegada no presentés símptomes d’alcoholèmia, va trencar l’immobilitzador policial i va fugir a la seva localitat de residència, segons va poder esbrinar més tard la policia.

Posteriorment, i al cap d’unes hores, i encara sota els efectes de l’alcohol, es va presentar a les dependències de la Policia Municipal per fer-se càrrec del seu vehicle. A partir d’aquí, la policia va comprovar que no estava al lloc on s’havia immobilitzat i el conductor va optar per denunciar el robatori del cotxe.

Ara, per tot plegat, denunciaran al conductor per un segon delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol, per simulació de delicte, per furt de l’immobilitzador municipal i per desobediència als agents de l’autoritat.

La Policia Municipal de Mollet resol una falsa denúncia per robatori de vehicle
comentaris