22.09.2020 |
clicama

La Policia Municipal de Mollet evita l’ocupació de dos immobles per màfies organitzades

La Policia Municipal de Mollet evita l’ocupació de dos immobles per màfies organitzades

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha evitat en els darrers dies dos presumptes intents d’ocupació il·legal immobles a la ciutat. La Policia atribueix aquestes pràctiques a màfies organitzades.


El primer dels fets es va produir dijous passat quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, una patrulla es va presentar a l’habitatge i va comprovar que no hi vivia ningú i que s’havia manipulat el pany de la porta.


Després de comprovar que el pis era buit i d’informar el seu propietari i a la comunitat de veïns de quina era la situació, els agents van identificar una persona estacionada amb el seu vehicle a les proximitats de l’immoble que estava esperant algú perquè li obrís el pis, previ pagament d’una qualitat de diners, i ocupar el pis. La policia va fer les diligències per danys i ocupació d’habitatge en grau de temptativa.


La Policia Municipal recorda que aquesta manera d’ocupació de pisos, previ pagament, és una metodologia molt utilitzada a tot el territori. “La fan persones i grups que viuen d’aquestes accions i que s’aprofiten de les necessitats dels altres. Actuen de manera premeditada i es distribueixen com a petites organitzacions mafioses”, expliquen des del cos policial local.


Aquesta no és la primera vegada que s’impedeix l’ocupació d’un immoble a Mollet. Recentment, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal en va evitar una altra. En aquell cas es van identificar a tres persones.


Davant d’aquestes situacions, l’Ajuntament de Mollet agraeix la col·laboració ciutadana per evitar qualsevol mena de delicte d’ocupacions il·legals organitzades per màfies a la ciutat.

La Policia Municipal de Mollet evita l’ocupació de dos immobles per màfies organitzades
comentaris