21.09.2020 |
clicama

L'incendi a una empresa de Montornès es fa visible des de tot el Vallès

L'incendi a una empresa de Montornès es fa visible des de tot el Vallès

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per un incendi a l’empresa de solucions mediambientals per un incendi a Ditecsa Centre Derpin ubicada al Polígon industrial Can Bosquerons de Montornès del Vallès.

Segons ha informat el telèfon d’emergències 112 de Catalunya a les 07:41 s'ha produït un incendi de grans dimensions i amb columna molt visible, a l'empresa Ditecsa Centre Derpin de Montornès del Vallès. Encara no es té informació de què crema.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha informat que no hi ha afectacions a la ciutat més enllà que la gran columna de fum i el foc era visible des de diversos punts de la ciutat.

A hores d'ara 112 ha rebut 182 trucades relacionades amb aquest incendi, que ha generat una columna de fum molt visible des de l’AP-7.

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en aquests moments amb 22 dotacions terrestres. El foc afecta la totalitat de la nau de l’empresa, que ha hagut de ser evacuada. No consta cap persona ferida.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat al lloc 6 unitats preventivament. A hores d’ara no consten persones afectades.

Protecció Civil de la Generalitat ha recomanat a les persones de la zona propera, especialment dels municipis de Montornès, Montmeló, Martorelles i Vilanova del Vallès, que puguin notar molèsties pel fum, que es confinin. Es recomana no apropar-se a la zona del polígon.

L'incendi a una empresa de Montornès es fa visible des de tot el Vallès
comentaris