27.01.2020 |
clicama

Un home de Mollet resulta amb les dues mans trencades després de ser atropellat per un nen amb monopatí

Els fets van produir-se el passat 2 de gener al Parc de les Pruneres

Calixto Torres, amb les dues mans lesionades
Calixto Torres, amb les dues mans lesionades
Un home de Mollet resulta amb les dues mans trencades després de ser atropellat per un nen amb monopatí

Un veí de Mollet de 78 anys, Calixto Torres, va ser atropellat per un nen amb un monopatí el passat 2 de gener al Parc de les Pruneres. L'home, que va ser empès per darrere per un nen que anava amb monopatí, va caure sobre la superfície de la plaça de cara i va resultar greument ferit: se li van trencar les dues mans, amb les que va aturar bona part del cop, i va quedar amb l'envà nasal malmès a més de rebre contusions a la cara i al cos.


Els fets, segons ha explicat la víctima, es van produir cap a dos quarts de dotze del migdia d'aquell dimarts quan passava pel Parc i no va veure que un grup de nens entre els 10 i els 12 anys jugaven allà amb els seus monopatins. Els pares dels nens, entre els quals hi havia el que el va colpejar per darrere i el va fer caure amb tan lamentables conseqüències, van ser els que van avisar al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). L'ambulància va traslladar a Torres a l'Hospital de Mollet on, a causa de l'actual problema de saturació d'urgències, el van tenir unes sis hores.


Més de dues setmanes després d'aquell fet encara no s'ha recuperat i possiblement li queda més d'un mes al davant per poder recuperar la normalitat, ja que ara, a causa de les lesions a les mans, necessita ajuda en moltes activitats de la vida diària.


"Quan veia els nois amb bicis o monopatins per allà o per llocs com la Rambla – ens explica Calixto Torres- sempre pensava que qualsevol dia passaria una desgràcia. Trobo que l'Ajuntament hauria de posar mà en aquest tema abans que no passi una desgràcia...".


El fet l'ha donat a conèixer l'exregidor Antonio López qui avui en un tuit on mostrava la fotografia de Calixto Torres amb el seu aspecte actual i demanava a la policia local de Mollet que faci el favor de vigilar carrers i places de la ciutat on "algunes persones incíviques que condueixen bicicletes i patins envaeixen l'espai dels vianants i provoquen accidents com el d'aquest ciutadà a qui van atropellar".

Comentarios