09.08.2020 |
clicama

Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor d’un homicidi comès l’any 2003 a Mollet

Ahir dijous els Mossos d’Esquadra detenien l’autor d’un homicidi comès fa 12 anys en un supermercat de Mollet.
Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor d’un homicidi comès l’any 2003 a Mollet

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal van detenir, ahir a les 23.00 hores, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat com a presumpte autor d’un homicidi comès l’any 2003.

 


Els fets es remunten al 18 d’octubre de 2003 pels volts de les 20.45 hores quan dos homes van entrar en un supermercat de Mollet del Vallès i, armats amb ganivets de grans dimensions, van atracar l’establiment i es van endur la recaptació. Durant l’assalt, el vigilant de seguretat va resultar ferit de mort.

 


Aquella mateixa nit va aparèixer a Santa Perpètua de la Mogoda un turisme sostret amb el qual, presumptament, els dos atracadors, juntament amb un conductor, van desplaçar-se fins al supermercat. Els agents encarregats de fer la inspecció ocular del vehicle van localitzar-hi roba a través de la qual van obtenir el perfil genètic d’un dels assaltants, en aquells moments sense identificar.

 

Després d’una llarga i complexa investigació que s’ha mantingut durant aquests anys, la Unitat Central d’Homicidis i Delictes Sexuals del cos de Mossos d’Esquadra va poder detenir un dels autors el 15 de juliol passat. Aquesta unitat s’encarrega d’investigar aquells homicidis comesos a Catalunya els quals estiguin sense resoldre.

 

 
Després de declarar en seu judicial, el Jutge ha decretat l’ingrés a presó del detingut.

 

Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor d’un homicidi comès l’any 2003 a Mollet
comentaris