27.01.2020 |
clicama

Els tres detinguts a Mollet per tràfic d'estupefaents en llibertat amb càrrecs

Es van comissar 10,67 grams de haixix i 735,55 grams de cocaïna

El material incautat per la policia
El material incautat per la policia
Els tres detinguts a Mollet per tràfic d'estupefaents en llibertat amb càrrecs

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el dijous 18 de maig tres homes, de 24, 27 i 32 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Mollet del Vallès per un delicte de tràfic de substàncies estupefaents en un domicili del carrer Pere III. Els investigadors tenien coneixement de què en aquell pis es traficava amb drogues estupefaents ja que ja s’hi havia efectuat una entrada i registre pel mateix motiu al 2014.
Després d’una investigació exhaustiva, consistent en nombrosos seguiments i diversos testimonis, els agents van posar en coneixement del jutjat l’il·lícit que s’estava produint en aquell domicili. Posteriorment, amb el manament de l’autoritat judicial, es va procedir a l’entrada i escorcoll de l’habitatge.
A més de la detenció dels tres autors del tràfic de substàncies, es van intervenir la droga i diversos objectes. Pel que fa la droga, es van comissar 10,67 grams de haixix i 735,55 grams de cocaïna, juntament amb una balança de precisió. En quant a la resta d’objectes, es tracta d’una pistola d’aire comprimit, d’un esprai de defensa personal i d’un ordinador portàtil, procedent d’un robatori.
Els detinguts van passar a disposició judicial el 19 de maig i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 

Comentarios