15.07.2020 |
clicama

Dues persones detingudes per tràfic de drogues al barri de Riera Seca de Mollet

Dues persones detingudes per tràfic de drogues al barri de Riera Seca de Mollet

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van fer, el dijous 15 de novembre, un dispositiu d’entrada i escorcoll a un pis del barri de la Riera Seca de Mollet del Vallès. L’operatiu va permetre tancar un punt de venda i detenir dos homes de 29 i 24 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Mollet del Vallès per un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar quan els agents van saber que en un domicili ocupat s’hi havia instal·lat un punt de venda de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna, haixix i marihuana. Les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets i es va constatar que el pis rebia un volum important de visites durant el dia.

Arran d’aquests indicis, els investigadors van demanar al Jutjat d’Instrucció número 1 en funcions de guàrdia de Mollet una autorització per fer una entrada i escorcoll al domicili.

L’entrada es va fer el matí del 15 de novembre. Els ocupants havien protegit amb una reixa de ferro l’accés al pis amb l’objectiu de dificultar l’accés. Els agents van trobar a l’interior del pis tres embolcalls que contenien una substància blanca, presumptament cocaïna, i una petita quantitat d’haixix i marihuana, per un valor total en el mercat il·lícit superior als 1.000 euros. També es van intervenir tres balances de precisió, telèfons mòbils, diversa documentació i 650 euros en efectiu.

El 16 de novembre els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional sense fiança per ordre del Jutjat de Guàrdia de Mollet.

Dues persones detingudes per tràfic de drogues al barri de Riera Seca de Mollet
comentaris