11.12.2019 |
clicama

Tres detinguts per robar en una perfumeria de Mollet

Els productes sostrets tenien un valor de mercat aproximat de 100.000 euros
Tres detinguts per robar en una perfumeria de Mollet

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el 25 de maig tres homes d’edats compreses entre 22 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial.

 


El mes de gener els lladres van accedir durant la nit a una perfumeria ubicada al carrer Jaume I de Mollet del Vallès mitjançant el mètode del butró. Quan el propietari es va adonar del robatori va contactar amb els Mossos d’Esquadra i es va iniciar una investigació. En el moment de la denúncia l’home va manifestar que mancaven productes de perfumeria valorats en uns 100.000 euros.

 


 
Els investigadors van seguir la pista dels productes i van trobar alguns a una altra perfumeria de Santa Coloma de Gramenet exposats per a la seva venda. Setmanes més tard, els agents van fer una inspecció en aquesta botiga que es va saldar amb la intervenció de diversos perfums sense factura i de procedència presumptament il·lícita. L’anàlisi posterior va permetre determinar que almenys deu colònies provenien del robatori a la perfumeria de Mollet del Vallès.
 

 


La investigació posterior va permetre concloure que aquests perfums havien estat comprats en una altra botiga de productes de segona mà de Sant Adrià de Besòs regentada igual que la de Santa Coloma de Gramenet per ciutadans d’origen xinès. Els investigadors van decidir fer una nova inspecció, aquesta vegada a la botiga de Sant Adrià de Besòs, on van localitzar un mòbil provinent d´un furt i 24 pantalles LCD d’una coneguda marca i de procedència desconeguda. El propietari de la botiga va ser detingut per un delicte de receptació i va quedar en llibertat.

 


 
Paral·lelament, la investigació va permetre descobrir i localitzar els autors materials del robatori a la botiga de Mollet, els quals van ser detinguts el 25 de maig. L’endemà van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 


 
La investigació continua oberta, ja que falta determinar la procedència de les pantalles LCD localitzades a la botiga de Sant Adrià de Besòs i no es descarten noves detencions.
 

 

 

 

Comentarios