15.07.2020 |
clicama

Es crema una indústria a Parets

La columna de fum de l'incendi del municipi veí es feia present al cel de la nostra ciutat.
Es crema una indústria a Parets

Dijous a les 21.10h els Bombers rebien l’avís d’un incendi a l’exterior d’una indústria de Parets del Vallès, dedicada a la fabricació de components termoplàstics i ubicada al número 8 del carrer Diesel del polígon industrial Sector Autopista. A les 00.14h l’incendi ja estava estabilitzat i cap treballador ha resultat ferit. La columna de fum generada per l'incendi es podia veure des de la nostra ciutat.


El foc va començar cremant palets amb sacs de plàstic que hi havia al pati exterior de l’empresa dedicada a la fabricació de components termoplàstics. Molt ràpidament es va propagar a la teulada de la indústria col·lapsant una part de la paret de la façana. L'empresa, d’uns 800 m2 de superfície, ha quedat totalment afectada.

Al lloc, han treballat un total de 20 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat (13 vehicles d’aigua, quatre vehicles de comandament, dues autoescales i l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques). A hores d’ara, continuen treballant per tal d’acabar de remullar tota la part afectada. Així mateix, també han treballat a la zona realitzant tasques d’ordre públic i controlant els accessos a la zona efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

 

Es crema una indústria a Parets
comentaris