21.09.2020 |
clicama

Una avaria deixa dos dies sense aigua a 60 abonats del carrer La Plana de Mollet

SOREA i l’Ajuntament han determinat que la canonada ha arribat al final de la seva vida útil i s'estudiarà substituir-la al llarg d’aquest any
Una avaria deixa dos dies sense aigua a 60 abonats del carrer La Plana de Mollet

El passat cap de setmana uns 60 abonats del carrer La Plana de Mollet es van quedar sense subministrament d’aigua potable a causa d'una avaria a la canonada que hi ha al mateix carrer. A causa de la impossibilitat d’arreglar l’avaria ràpidament, l’empresa SOREA concessionària del servei a la ciutat, va decidir instal·lar un camió cisterna que s'ha encarregat d'abastir d'aigua a aquests abonats.

Segons ha informat SOREA l'avaria era important i finalment s’ha resolt. Tot i això l’empresa ha detectat que la canonada de la xarxa d’aigua ha arribat al final de la seva vida útil i requereix una substitució completa. Informen que ja han parlat amb l’Ajuntament de Mollet, i ara estudiaran la viabilitat econòmica d’aquesta substitució, que afectaria uns 325 habitants (130 abonats), i ajustaran les prioritats d’inversions per a aquest any.
La substitució de la xarxa d’aigua potable per nous materials es realitza de forma progressiva. Al llarg del 2019, a Mollet, s’han substituït 510 m de canonada i, per l’any 2020, hi ha prevista la substitució de prop d’1 km de xarxa. “Aquesta decisió dels trams a substituir es pren de forma consensuada amb l’Ajuntament, segons la disponibilitat econòmica del municipi i segons les prioritats i afectació de cada tram”, expliquen des de la concessionària.

SOREA ha manifestat, en relació amb aquesta avaria, que lamenten les molèsties causades als veïns i veïnes, i han assegurat que seguiran treballant per millorar la xarxa d’aigua i el seu subministrament.

Una avaria deixa dos dies sense aigua a 60 abonats del carrer La Plana de Mollet
comentaris