12.12.2019 |
clicama

Arxivat el cas de l'accident d'autobús de Freginals

El jutjat d'Amposta exculpa al conductor de l'empresa de Mollet de cap responsabilitat en l'accident on van morir 13 estudiants
Arxivat el cas de l'accident d'autobús de Freginals

El jutjat d'instrucció número 3 d'Amposta ha decidit arxivar les investigacions obertes per l'accident d'autobús de Freginals, on van morir tretze estudiants el passat 20 de març. La decisió s'ha pres perquè no s'han trobat indicis de la comissió d'un delicte per part del conductor de l'autobús accidentat Santiago R. J, de 62 anys i veí de La Garriga que encara avui pateix seqüeles físiques i psíquiques.


Segons argumenta en l'auto d'aquest 8 de novembre, s'ha constatat que no hi ha hagut falla mecànica, la conducció era estable i amb la velocitat adequada, el test d'alcohol i drogues negatiu, no es va produir distracció per la utilització de dispositius mòbils, i es van fer els descansos pertinents.


La magistrada ha acordat el sobreseïment provisional del cas després de prendre declaració a les víctimes, treballadors de l'empresa d'autobusos Autocares Alejandro de Mollet i de rebre els informes pericials dels Mossos, del tacògraf, de carreteres i dels forenses. L'arxivament és provisional i es pot presentar recurs d'apel·lació a l'Audiència de Tarragona.

Comentarios