09.08.2020 |
clicama

Accident mortal a l'AP-7 d'un autocar de l'empresa de Mollet Autocares Alejandro

L'accident s'ha produït a les 6 del matí quan l'autocar ha bolcat a l'alçada de Freginals, al Montsià. Segons el Servei Català de Trànsit han mort fins a 14 persones
Accident mortal a l'AP-7 d'un autocar de l'empresa de Mollet Autocares Alejandro

Un autocar de l'empresa molletana Autocares Alejandro ha patit un accident mortal avui a les 6 del matí al km 333 de l'AP-7, a l'alçada de Freginals (Montsià). Segons les primeres informacions, l'autocar, que anava en sentit Barcelona, ha perdut el control, travessat la mitjana i ha xocat amb un altre vehicle per acabar bolcant en sentit sud. A hores d'ara, el factor humà es perfila com la causa més probable d'aquest accident.

A l'autocar hi viatjaven un total de 57 persones de les quals 14 han mort a causa de l'accident i 30 han estat hospitalitzades amb ferides de diferent consideració. Els ocupants que han resultat il·lesos resten a un hotel de Tortosa. Els viatgers eren un grup d'estudiants d'Erasmus de diverses nacionalitats i universitats, en la seva majoria de la UB, els quals tornaven de Les Falles. L'autocar de l'empresa molletana formava part d'un grup de cinc autocars. 

L'autopista ha quedat tallada en sentit sud i es fan desviaments per la N-340. També s'han experimentat retencions en sentit nord en el quilòmetre on ha tingut lloc l'accident. 

Les reaccions dels partits de la ciutat han començat a arribar a través de les xarxes socials. PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet-ERC-MES, Ciutadans i la CUP Mollet han expressat a través del seu perfil de Facebook el seu dolor i condol als familiars de les víctimes.

Accident mortal a l'AP-7 d'un autocar de l'empresa de Mollet Autocares Alejandro
comentaris