25.10.2020 |
clicama

Un accident de dos camions provoca retencions a l'AP-7 i a la C-17

A les 18.31h els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un accident entre dos camions a l'AP-7 a l'alçada de Mollet
Un accident de dos camions provoca retencions a l'AP-7 i a la C-17

Dos camions de gran tonatge han xocat per encalç aquesta tarda al quilòmetre 139'5 de l'AP-7 en sentit Tarragona, a l'alçada del nostre municipi. El xoc s'ha produït a les 18.31h i un dels conductors ha hagut de ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.  

 


En un primer moment s'han activat totes les alertes perquè un dels vehicles era un camió cisterna de transport de benzina però poc després s'ha comprovat que el camió estava buit i no s'havia produït cap tipus de fuita.

 


A hores d'ara encara estan tallats tres dels quatre carrils de l'AP-7 i l'accident ha generat uns 6 quilòmetres de retencions. També, la C-17 s'ha vist afectada amb retencions d'uns 5 quilòmetres des de l'accés a l'autopista. 

 


Al lloc dels fets s'han desplaçat 8 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 5 dotacions de Bombers i un helicòpter del RACC.

 

 

Es dóna la circumstància que el passat dilluns 29 de juny es va produir un accident al mateix punt quilomètric de l'AP-7 però en sentit Girona. En aquest accident van estar implicats dos camions, una furgoneta i una ambulància. 

Un accident de dos camions provoca retencions a l'AP-7 i a la C-17
comentaris