10.12.2019 |
clicama

21 detinguts de la màfia nigeriana

La macrooperació contra la màfia nigeriana de prostitució que va iniciar-se ahir al matí encara continua oberta i de moment s’han realitzat 21 detencions i 20 rescats de víctimes.
21 detinguts de la màfia nigeriana

Ahir a primera hora del matí els Mossos d’Esquadra entraven simultàniament a 22 immobles (21 pisos i un local) de 8 municipis de l’àrea metropolitana nord i sud, entre els que es troba la nostra ciutat. A Mollet es va registrar un domicili situat al carrer Sant Joan, 36 però com que la operació encara continua activa i està sota secret de sumari han transcendit pocs detalls dels operatius.

 


Durant els propers dies, quan es doni per concloses totes les investigacions, els Mossos d’Esquadra detallaran tota la informació. De moment se sap que hi ha un total de 21 detinguts: 15 homes i 6 dones d’entre 25 i 40 anys, de nacionalitat nigeriana. Els detinguts estan acusats de tràfic i explotació sexual, coacció i amenaça. També, els Mossos han rescatat a 20 víctimes, a les que se’ls ha facilitat assessorament legal i mèdic, però es calcula que hi poden haver unes 100 dones retingudes. 

 


Els municipis on han actuat els Mossos d’Esquadra són Mollet, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès i Barcelona, on es trobava el centre neuràlgic de la màfia nigeriana.

Comentarios