11.12.2019 |
clicama

18 anys de presó pels acusats del segrest exprés del director de banc de Plana Lledó

Un acord entre les dues parts rebaixa la petició de la pena de 104 a 69 anys, un màxim de 18 a complir.
18 anys de presó pels acusats del segrest exprés del director de banc de Plana Lledó

El fiscal, les acusacions i les defenses del judici han acordat rebaixar la condemna que demanava el fiscal de 104 anys contra els acusats del segrest exprés a un director de banc i la seva família de Mollet el 5 de març del 2009. Finalment, els dos principals acusats compliran 18 anys de presó, després d'haver confessat.

Segons Europa Press, la Fiscalia demanava 104 anys per als brasilers Talles FP i Sidney ADM, que juntament amb el també brasiler Anderson GPM i amb l'argentí Victor SV, van preparar el cop seguint el banquer i la seva família, robant un cotxe a punta de navalla i canviant les matrícules, retingut a casa seva durant unes 12 hores, per portar al banquer fins a la sucursal i fer-se amb 147.495 euros.

Després de dues hores de negociacions, el fiscal i les acusacions han modificat la condemna per Talles FP, Sidney ADM, i han demanat per a ells una pena efectiva de 18 anys sobre la pena de 69 anys i un mes de presó, matisant que els beneficis penitenciaris que permeten abandonar la presó abans d'aquest termini s'aplicaran sobre la pena efectiva.

Victor S.V. complirà set anys i nou mesos sobre una condemna de 17 anys i tres mesos, aplicant-li els beneficis penitenciaris com als seus còmplices, i Anderson GPM, considerat encobridor, complirà cinc anys i set mesos.

A més, hauran d'indemnitzar cada segrestat amb 30.000 euros pels danys morals i l'entitat bancària amb la quantitat sostreta.


Més informació (Europa Press)

Comentarios