22.09.2020 |
clicama

La zona blava de Mollet es tornarà a pagar a partir del dilluns

La zona blava de Mollet es tornarà a pagar a partir del dilluns

El dilluns dia 15 de juny tornarà a entrar en funcionament els espais de zona blava a Mollet, segons ha informat l’Ajuntament. La zona blava, els espais d’aparcament limitat i de pagament, es va suspendre a tota la ciutat amb l’inici de l’estat d’alarma el passat mes de març.


Per intentar evitar aglomeracions als equipaments municipals i per facilitar el compliment de les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, s’ha decidit ampliar la vigència dels tiquets de bonificacions actuals de +15 minuts i +30 minuts extres de zona blava, que eren vigents fins a 1 de juliol, fins al 31 de desembre de 2020.


L’Ajuntament també recorda que els vehicles 0 emissions estan exempts de pagament de la zona blava i que els usuaris d’urgències de l’Hospital disposen de 3 hores gratuïtes a la zona blava amb el tiquet que et donen a urgències de l’Hospital i que la mesura de fer el carrer Gaietà Vínzia un espai per a les persones des de divendres a les 15 h fins diumenge, continua vigent.


Des de fa nou anys, l’Ajuntament bonifica amb 15 minuts més d’aparcament gratuït als ciutadans i ciutadanes que paguen l’Impost de Vehicles a Mollet. L’any 2016, la iniciativa es va ampliar a 30 minuts més gratis per als i les residents que segueixen pagant aquest impost a la ciutat i que, a més, al llarg de l’any no han rebut cap multa d’estacionament al municipi, en cas contrari, continua vigent la bonificació de 15 minuts més d’aparcament gratuït. L’adhesiu acreditatiu ha de portar-se en un lloc ben visible del vehicle.

La zona blava de Mollet es tornarà a pagar a partir del dilluns
comentaris