28.02.2020 |
clicama

Vols aprendre català per Internet?

Aquesta tarda La Marineta acull la presentació dels cursos en català en línia que ofereix la plataforma Parla.cat.
Vols aprendre català per Internet?

Avui, dijous 16 de febrer a les 17 hores, es farà una sessió de presentació dels cursos de català en línia que ofereix la plataforma Parla.cat (modalitat lliure i modalitat amb tutoria).

Si vols aprendre català al teu ritme a través d’Internet, avui dijous podràs conèixer el funcionament d’aquest entorn virtual, el tipus d’ensenyament que s’hi ofereix, les modalitats d’aprenentatge i com inscriure-s’hi.

La responsable del Servei de Català local, Montserrat Pocurull, ha estat aquest matí al magazine de Ràdio Mollet, Posa't les piles conduït per Emma Balea, per explicar més característiques d'aquests cursos en línia. El curs s’ofereix en dues modalitats:

- Lliure: permet l’aprenentatge totalment autònom, ja que els materials del curs són de lliure accés.

- Amb tutoria: permet l’aprenentatge amb el suport d’un/a tutor/a que guia i motiva l’alumne/a. Aquesta modalitat facilita l’accés a una aula que disposa d’eines de comunicació per a la interacció entre els membres de la comunitat virtual.

En ambdues modalitats, l’alumne disposarà en tot moment de recursos i eines d’ajuda que complementen l’aprenentatge de la llengua. La modalitat lliure és gratuïta i la modalitat amb tutoria és de pagament.

    

Comentarios