16.01.2021 |
clicama

Vint casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet

Vint casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet

Aquest dimecres el Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat 20 casos positius de coronavirus ingressats a l'Hospital de Mollet. Aquesta xifra duplica la que hi havia el passat dilluns on els malalts per covid-19 només eren deu. Les persones ingressades estan aïllades rebent l'atenció necessària en tot moment.

La Fundació Sanitària de Mollet ha pres diverses mesures davant la situació de pandèmia. D'una banda, s'han ajornat les cirurgies majors no urgents, les proves diagnòstiques rutinàries amb major risc de contagi i les consultes externes que puguin ser ajornades. Segons un comunicat de Salut, tots aquests canvis s'han notificat a cada pacient de forma individual.


D'altra banda, s’han mantingut totes les consultes, proves i cirurgies necessàries i/o urgents i s’estan fomentant les consultes externes via telemàtica.


Les urgències i la zona d'hospitalització s’han ampliat i sectoritzat específicament per a pacients amb infeccions respiratòries.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, recordava el dilluns a Ràdio Mollet que no tots els casos són de Mollet, ja que l’hospital dóna servei a tota la comarca del Baix Vallès. En tot cas va dir que es tractava majoritàriament de “casos lleus i no pas greus”. Monràs ha indicat que l’Hospital de Mollet estava fent “una excel·lent feina” en aquesta crisi sanitària i ha fet una crida als ciutadans en facilitar la feina dels serveis sanitaris amb les seves actuacions, entre elles no anant a urgències per temes banals.


L’aparició dels primers casos de Covid-19 ha obligat a aïllar de forma preventiva diversos membres del personal sanitari de la ciutat perquè han estat en contacte amb persones infectades. Les persones aïllades han de restar durant catorze dies al seu domicili, on se’ls fa un seguiment per si presenten símptomes de la malaltia.
 

Vint casos d’infectats per coronavirus a l’Hospital de Mollet
comentaris