21.09.2020 |

'VaDeNadal' saló de la infància i la joventut a Parets del Vallès

Els dies 3 i 4 de gener de 2020 al Pavelló Municipal d'Esports d'11 a 14 h i de 16,30 a 20,30 h
Presentació 'VaDeNadal'
Presentació 'VaDeNadal'
'VaDeNadal' saló de la infància i la joventut a Parets del Vallès

El nou any a Parets s'estrenarà amb el saló de la infància i la joventut 'VaDeNadal'. Durant dos dies, divendres 3 i dissabte 4 de gener els dos pavellons municipals acolliran activitats i propostes molt diverses, perquè els infants i joves de 0 a 16 anys puguin gaudir del temps lliure. Una proposta lúdica, participativa i educativa, que el nou Govern paretà organitza per als petits i joves a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

L'objectiu és canviar el model d'entreteniment que s'oferia fins al moment i fer una aposta qualitativa en les activitats proposades a les famílies. La idea és anar més enllà dels inflables o els típics jocs de plàstic, i impulsar un sistema més participatiu i educatiu, adaptat a les noves inquietuds i necessitats dels infants i joves de Parets, que cada cop demanen molt més nivell pedagògic en els actes que es programen i que se'ls adrecen, sense renunciar el vessant divertit que implica un espai de jocs. El preu per accedir als diferents espais serà de 2 euros per persona, en el cas d'estar empradronat/ada a Parets, i de 5 euros per als visitants de fora del municipi.

El saló estarà dividit per edats, de 0 a 3 anys tindran un lloc on desenvolupar l'autonomia de l'infant, la creativitat i el joc. A més, comptarà amb una sala de lactància. A l'espai destinat de 3 a 12 anys, hi haurà jocs gegants, diferents tallers de creativitat, craft, una gimcana saludable, espai d'automaquillatge, entre moltes altres propostes. RAP107, Ràdio Parets també participa oferint els/les joves aprendre com s'emet o es redacten les notícies que s'escolten per la ràdio i/o saber com funciona una taula de so, fer de locutor/a o de Dj. L'espai destinat als més grans, de 12 a 16 anys disposarà de diferents jocs de taula, videojocs, rocòdrom, espais d'expressió artística, màgia participativa, Escalèxtric, Escape Room, són algunes de les activitats que podran realitzar.

En el 'VaDeNadal' hi participen diferents entitats locals i també hi haurà monitors que dinamitzaran les activitats. Els horaris de les activitats es poden consultar al web www.parets.cat

 

 

'VaDeNadal' saló de la infància i la joventut a Parets del Vallès
comentaris