20.10.2020 |
clicama

La UGT demana a l’Ajuntament que retiri el servei de la grua exprés

La secció sindical del consistori manifesta que es tracta “d’un servei privat”, “il·legal” i amb “finalitat clarament recaptatòria”
La UGT demana a l’Ajuntament que retiri el servei de la grua exprés

Des del maig de 2014 la nostra ciutat disposa de la grua exprés, un servei concedit per l’empresa privada EYSA Estacionamientos i Servicios que permet als conductors de les grues retirar un vehicle mal estacionat sense la necessitat que l’agent de policia hi estigui present. Els conductors realitzen una fotografia que envien a comissaria perquè sigui validada per un agent i es pugui retirar el vehicle.

 


El sindicat expressa el “malestar que hi ha al col·lectiu de la Policia Municipal” per la implantació d’aquest servei i demana a l’Ajuntament que el modifiqui o retiri.

 


La UGT informa que “el servei incompleix l’article 11 del reglament del servei municipal de retirada de vehicles (publicat al BOP el 8 d’agost de 1997 i encara vigent ) on la policia municipal han de ser presents durant l’acció de retirada i fins l’inici del transport”.

 


El sindicat també recorda que “existeixen innumerables sentències del Tribunal Superior en contra d’aquest servei” i també recorda “les possibles infraccions que pot cometre l’ajuntament a la llei de protecció de dades”. En aquest sentit la UGT anima a la ciutadania afectada per aquestes sancions a “reclamar a l’Ajuntament els imports de les denúncies i de la retirada del vehicle, per no ajustar-se a dret”.

 

La UGT demana a l’Ajuntament que retiri el servei de la grua exprés
comentaris